Tarieven

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling (geheel of gedeeltelijk), afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekeringsvoorwaarden, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een geregistreerd osteopaat. Alle bij de NOF/NRO geregistreerde osteopaten worden door de zorgverzekeraars officieel erkend.

De tarieven: 

30 minuten:

51,00

45 minuten:

73,00

60 minuten:

92,50

TIP! 
We raden u aan, voordat u een afspraak maakt, eerst de polis van uw ziektekostenverzekering en ‘aanvullende’ verzekeringsvoorwaarden goed na te kijken. Om zekerheid omtrent vergoeding voor uw osteopathiebehandeling te krijgen, adviseren wij u – aan de hand van uw polis(nummer) – dit te controleren. Dit om vervelende situaties achteraf – voor u en ons – te voorkomen!

Voor een osteopathische behandeling is geen verwijzing van een huisarts/specialist nodig. Er is een vrije toegankelijkheid voor de osteopaat. Afspraken, die niet kunnen worden nagekomen door de patiënt dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling door hem/haar te worden afgezegd. Bij het niet afzeggen binnen de hiervoor gestelde termijn wordt 75% van de voorgenomen behandeling bij de patiënt in rekening gebracht.